פיענוח מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

25/10/2015 | 11:20 | מאת: אילנית

ביצעתי מיפוי עצמות לפני כשבוע כהמלצת האורתופד שלי לאחר תאונת דרכים שעברתי לפני פחות משנה ובעקבות כאבים ברגל ימין מהברך ומעלה. לאחר צילום CT נראתה נפיחות מעל הרקמה הפנימית בברך, ומיפוי העצמות הראה כמה ממצאים : קליטת יתר קלה ודיפוזית במפרק היד הימנית, קליטת יתר קלה בכתף ימין, שינויים קלים לאורך ע"ש. אודה בפענוח המיפוי בהקדם (התור הראשון לאורתופד בעוד חודש .

הפיענוח של המיפוי הוא הטקסט שאתה מצטט. המשמעות תלויה באינטגרציה של התלונות שלך, הבדיקה הגופנית , ועיון בכל בדיקות הדימות ע"י אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי