mri ובעיות כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

01/10/2015 | 11:57 | מאת: אריאל בכר

שלום , בעברי בצבא שירתתי כמדריך צניחה ולקראת סוף השירות לקחתי תרופה בשם מינוציקלין לטיפול באקנה. לאחר שימוש של חצי שנה בתרופה הנל התחילו לי בעיות בכתף כמו תת פריקה . אציין שמעולם לא היה לי בעיה בכתף עד לקיחת התרופה , וגם לאחר זמן רב התחיל לי בכתף השנייה . כל הרופאים טוענים שאין קשר בין התרופה , לי קצת מוזר שזה פתאום התחיל ועוד בשתי הכתפיים . בכל אופן עשיתי MRI ואשמח לחוות דעת נוספת לגבי אופן הטיפול שלהיל ולאופן הטיפול : נזק היל זקס שטוח ונזקים בלברום הקדמי תחתון ואחורי המשך מעכב . לביננתים אנחנו מטפלים רק בכתף ימין ולאחר מכן נמשיך לכתף שמאל . קצת לא ברור כל מה שרשמתי אבל מאוד אשמח לעזרה בנושא בברכה אריאל

אין קשר סיבתי בין מינוציקלין ופריקות כתף. הקשר עליו אתה מצביע הוא נסיבתי. יתכן שגם צפית במבט לחדשות ערב לפני הפריקה- גם לכך אין קשר סיבתי לפריקה. נזק היל זקס הוא נזק שנגרם למפרק תוך הפריקה. פיסת עצם שנתלשה. אני מצטרף להמלצה על PT לעת עתה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי