כריות שינה מומלצות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

16/09/2015 | 20:59 | מאת: דיינה

שלום ד"ר בשוראי בעלי ואני ישנים על אותן כריות כבר 10 שנים. הכריות כבר מקומטות ומדלדלות ואינן מספקות תמיכה לצוואר זה זמן רב. על איזה סוג כריות אתה ממליץ שלא יהיו קשות מדי ויהיו נעימות להניח עליהן את הראש, אך שלא יתכווצו כל פעם שאניח את הראש עליהן? כומ כן חשוב לי לציין כי אני טבעונית ולכן לא אקנה כריות המכילות נוצות אווז או נוצות של בעל חיים אחר. בתודה מראש על תשובתך

מציע לזרוק את הכריות ולקנות חדשות. כל מה שנוח לכם מקובל גם עלי. 10 שנים לכרית - בהחלט זמן ארוך...

מנהל פורום אורתופדיה - כללי