כאבים בשוקיים ובכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

30/08/2015 | 11:03 | מאת: ריטה

שלום, כבר מעל שנה שאני סובלת מכאבים בשוקיים ובכף הרגל הכאב מופיע בעיקר בערב בשעת מנוחה. האוטופד שלח אותי לבדיקת EMG שיצאה תקינה. ודי זלזל בי בבדיקה , גם רופא המשפחה שלי לא להיט, כך שאני לבד במערכה. לאחרונה הכאבים מתגברים והם מופיעים גם בשעות היום וגם לפני ההרדמות בלילה ומאוד מפריעים לי. יש בדיקות נוספות שאני יכולה לעשות? תודה

את לא לבד . ישנם אורתופדים במערכת הציבורית וגם הפרטית שישמחו לעזור. טרם המלצה על בדיקות דרושה שיחה , בדיקה גופנית ועיון בבדיקות שעשית עד עתה.

14/12/2015 | 10:42 | מאת: סיון

היי ריטה גם לי יש כאב דומה בשוק שמאל ובכף הרגל ואפילו בירך בעיקר במנוחה והרופאים דיי מתעלמים אשמח לדעת מה נתנו לך והאם נמצא פתרון

מנהל פורום אורתופדיה - כללי