כאבים בכתף ונימול באצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

12/08/2015 | 10:47 | מאת: אתי

לפני 8 חודשים החלו כאבים בכתף וביד ברמות שאם הייתי מזיזה יד תוך כדי שינה, הייתי מתעוררת מכאבים עזים. עשיתי אולטרה סאונד ורנטגן, שם אובחנה דלקת וקרע בגיד. האורטופד הזריק קורטיזון והכאבים פחתו. אחרי 3 חודשים שוב זה חזר, ושוב קיבלתי קורטיזון. התחלתי במקביל פזיוטרפיה, מה שהקל עלי. היום אחרי 3 חודשים של זריקה ופזיוטרפיה, הפסקתי את הפזיוטרפיה והכאבים שוב חזרו ואיתם תופעת הנימול. מה אני עושה הלאה? האם אני צריכה לבצע בדיקת EMG? אנא עזרתכם ... אני מרגישה מוגבלת בפעולות היומיומיות וסןבלת מכאבים תודה אתי

תלונת הנימול יכולה לרמז על בעית צואר או בעיה עצבית פריפרית . מציע לפנות לאורתופד ולבצע הערכה חוזרת של המצב. בדיקת EMG יכולה להיות חלק מהדרוש.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי