פענוח תוצאות us קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

21/06/2015 | 13:07 | מאת: עידן

שלום דוקטור. 6 חודשים אחרי ניתוח בוסטרום עשיתי אולטראסאונד והנה התוצאות: ליגמנטום ATFL-מעובה עם מעט נוזל סביבו,הרקמה הרכה באספקט לטרלי מעט בצקתית, מבנה גרמי של המפרק בלתי סדיר. ויש לי כמה שאלות: האם בדיקת אולטרה סאונד נחשבת אמינה? האם זה תקין שלא קיבלתי דיסק של הבדיקה (בשביל להראות למנתח)? הפיזיותרפיסט אמר שיש לי השטחה של כף הרגל ופגיעה בTP באולטראסאונד מצאו את הגיד תקין ,ישלי כאב חד בצד הפנימי של הקרסול באזור העצם בכל דריכה אני מרגיש את הכאב ואחרי פעילות הכאב מתעצם . מה יכולה להיות הבעיה? אשמח להסבר ולהמלצות לטיפול . תודה רבה.

הבדיקה אמינה אך תלויית בודק במידה רבה. מקובל לתת דיסק. תוכל לבקש אם לא קיבלת. הערכת מהות בעייתך הנכחית דורשת בדיקת אורתופד - סביר שיהיה זה שניתח אותך.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי