כאבים באזור גב תחתון וירך שמאל...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

06/06/2015 | 19:16 | מאת: עמית

לפני כחודש וחצי נפגעתי בתאונת קטנוע כל צד שמאל החל מאזור הגב התחתון לכף רגל שמאל יש תחושות של כאב. נשלחתי לבירור צילומי סיטי לאזורים של כף הרגל וברכיים שהראו על סוגי שברים קטנים כמו כן לאחר תלונות שלי שיש גם כאבים באזור גב תחתון וירך שמאל הרופא שלח למיפוי עצמות כלל גופי שמצביע על אזורי קליטה חמים רק באזור הברך וכף הרגל . שאלתי היא כזו הרופא מטפל מסרב לשלוח גם לצילום סיטי גב תחתון בטענה שהמיפוי עצמות שולל פגיעות באזור הגב התחתון עד כמה מיפוי העצמות מדוייק ? אני חש התכוציות וכאבים בעת מאמץ קל במידה והיה לי סוג של פריצת דיסק המיפוי עצמות היה מראה קליטה חמה באזור הגב התחתון? כדאי לנסות רופא אחר לדעתך? תודה מראש.

06/06/2015 | 19:31 | מאת: עמית.

כמו כן נשלחתי להמשך בירור למומחה כף רגל לצערי התורים מאוד ארוכים בממסגרת הציבורית. מה הזמינות בכללי ליעוץ פרטי אצלך?

מנהל פורום אורתופדיה - כללי