בלט c6 c7 c5 c

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

13/04/2015 | 08:17 | מאת: אורלי

שלום, בת 53 לאחר כאבים מאוד חזקים נעשה mri ואלו התוצאות לצערי: בלט אנילוס אחרי זיו צדדי אשר לוחץ את שק התקאלי ומצר את פתחי הפורמינות יותר מימין. הצרות מימין. היצרות בינונית מימין בגובה C6-c7: בלט אנילוס לאחור ולימין עם זיו גרמי לצד ימין אשר גורמים להיצרות משמעותית של הפורמינה הימנית, הc7 מימין. חוט השדרה במראה ואותות תקינים. שאר הגבהים במראה תקין. מעבר קרניו-צרוויקלי תקין. צח עצם חוליתי בגדר הנורמה. אני נורא מוטרדת והייתי רוצה לדעת מה זה אומר. אם יש דרך לטיפול במצב כזה ואם כן איך מטפלים ומהו הנזק. תודה רבה מראש, אורלי

מדובר בשינויים שחיקתיים בעמוד השדרה , כולל הדיסקים הבין חולייתים. הטיפול קשור באופן בו מתבטאת הבעיה. יש הרבה אופציות טיפוליות. מציע לפנות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי