פגיעה בשרירי הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

09/04/2015 | 13:47 | מאת: קרן

שלום רב, לפני כשלושה שבועות החלקתי בחדר האמבטיה ונפלתי. קיבלתי מכה חזה מאוד בזרוע מדופן האמבטיה. מאז אני סובלת מכאבים עזים ולא יכולה להרים קדימה את הזרוע. אציין שאני יכולה להזיז את הזרוע לצד שמאל ואחורה. עשיתי אולטראסאונד ולהלן הסיכום: 1. טנודיטיס של גיד הביצפס. 2. טנדופתיה בגיד סופראספינטוס, אין לשלול קרעים חלקיים בתוך הגיד. מה משמעות התוצאות? מה הטיפול הנדרש? האם יהיה צורך בניתוח? האם יש צורך בבדיקות נוספות? תודה! קרן

יש נזק לגידים של הכתף. חשובה ההערכה הקלינית - לכן ממליץ שתשלימי את הבירור עם צילום רנטגן ותפני לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי