אחרי ניתוח בוסטרום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

16/03/2015 | 21:40 | מאת: מאיר

שלום ד"ר. אני כשלושה חודשים אחרי ניתוח בוסטרום, כרגע בפיזיותרפיה. עד עכשיו ישלי כאבים באזור הצלקת בקרסול. מתקשה בהליכה ישלי גם כמו זרמים לאורך כל כף הרגל, וגם קליקים כואבים שאני מזיז את הקרסול .כמו כן ישלי כאב חד בצד הפנימי האחורי של הקרסול . הפיזיותרפיה מגבירה את הכאבים. הביקורת אצל המנתח עוד חודש . אשמח לייעוץ מה לעשות האם צריך לעשות בדיקות או צילומים או ממה נובעים הכאבים. תודה רבה.

ישנן מספר סיבות להחלמה איטית או חסר התקדמות בשיקום לאחר ניתוח. צריך לבדוק אותך טרם החלטה על בדיקות דימות והבחירה הטבעית היא שיבדוק אותך המנתח שלך.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי