קפיצות שריר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

11/03/2015 | 19:56 | מאת: שני

היי, איני יודעת אם זהו הפורום המתאים, ואם לא אשמח לדעת לאן להפנות את שאלתי. בימים האחרונים יש לי קפיצות שריר בברך שמאל בזמן מנוחה, דבר שמציק כי מדובר על יותר מכמה דקות בודדות. היום למשל ברגל ימין היו לי קפיצות שריר מעטות בירך. הבנתי כי זהו דבר שיכול להיות לספורטאים אך איני מתעסקת בספורט, אך כן הייתי בטיול עם הליכה מרובה של כשעתיים (אם יכולה להיות הסיבה). אין מדובר על דבר קבוע אלא על דבר חולף שיש לי לעתים רחוקות מאוד כבר כמה שנים אני מניחה, אך לא כמו הפעם. האם זה יכול להיות מעודף משקל או מכאבי שרירים ברגליים מהם אני סובלת בתקופה האחרונה? האם מסיבה אחרת? כמו כן אשמח לדעת מתי מדובר על מצב בו יש לפנות לבירור אצל רופא. אציין שאני בת 26 ללא בעיות רפואיות מיוחדות. תודה מראש.

נשמע כמו - פסיקולוציות. התכווצות לא רצונית של מספר סיבי שריר. לרוב לא מדובר בבעיה של ממש. אם יש לך חשש מציע לפנות לנוירולוג.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי