כאבי גב עקב פיסיותרפיה??

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

17/11/2014 | 10:21 | מאת: כאובה..

שלום רב עקב כאבי גב בגב התחתון והעליון (שנובעים מעקמת קלה) הופניתי לפיוזתרפיה (בערב טופלתי אצל מישהי אחרת אבל היא בחל"ד) בקיצור- הוא בחור צעיר ונראה לי חדש בתחום עשה לי מעין עיסוי בגב ואז לחץ על איזור הקשת התחתונה של הגב ועשה מעין סיבוב ולחציה וזה כאב לי מאוד מאוד וביקשתי שלא יעשה זאת שוב. לטענתו לא מדובר ב"מניפולציה"... אבל מאז ממש כואב לי הגב במקום הזה! האם יכול להיות שנגרם לי נזק? מה לעשות? עם המטפלת הקודמת תמיד הרגשתי טוב אחרי הטיפול...

מציע לנוח, ליטול תכשיר נגד כאבים. אם הכאב חולף הרי כנראה שלא נגרם נזק. אם לא חולף מציע לגשת לרופא. ככלל- טיפול פזיותראפי לא גורם לנזק.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי