כאבי גב כתוצאה מתאונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

12/11/2014 | 19:56 | מאת: סיגל

היי, בעלי עבר תאונה והוא סובל מכאבים עזים בגב ומנקע ברגל.. הוא עבר מיפוי עצמות וישנה קליטה מוגברת בחוליות d6-d11 הוא נשלח לct ואלו תוצאות הבדיקה : "הודגמו שברי דחיסה באספקטים קדמיים של חוליות d6-d11 עם תזוזה וונטרילית של פרגמנטים גרמיים. ישנה מעורבות של לוחות דיסקליות עליונות ללא היצרות של תעלת השדרה. בנוסף הודגמו שברים באספקטים אחוריים של צלעות 3,4 בזיז הרוחבי של d6 מימין באספקט אחורי של צלע 6 מימין באזור מפרק קוסטו וורטברלי בזיז רוחבי ימני של חוליה d7 . באספקט אחורי של d8 באזור מפרק קוסטו וורבלי מימין. קןטר קדמי אחורי של תעלה הספינאלית הגרמית שמור. קיימת תפיחות קלה של הרקמות הרכות פרי וורטברליות.. ישנה אי אחידות של בלוטות התריס.. אני ישמח אם תוכלו לתת לי הסבר בשפה שאני יבין מה זה אומר ולאן אנחנו אמורים להתקדם מפה.. אני מודה על כל עזרה ..

יש שברים בצלעות ועמוד השדרה . מציע לפנות לאורתופד במהרה לצורך הערכת המצב וקביעת מדיניות הטיפול.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי