כאבים עזים בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

11/11/2014 | 18:54 | מאת: ורד

שלום רב, אבקש לקבל המלצה על רופא פרטי המוכר על ידי קופ"ח מכבי לצורכי החזר התייעצות, כשההתמחות שלו בעיות בירך. אימי סובלת מכאבים עזים ביותר באזור הירך והמפסעה , רופא האורטופד בקופה ממלא אותה בכדורים משככי כאבים למינהם , כולל אנטיביוטיקה, אך ללא מזור, הכאבים לא עוברים ואין הבחנה מהותית מה המקור לכאבים. אשמח לקבל המלצה על רופא המתמחה בבעיות ירך לשם חוות דעת נוספת במסגרת ההתיעצות שזכאים. אודה על תשובתך המקצועית.

באתר זה ובאתרים דומים תוכלי למצא שמות של רופאים. כולל הח"מ . אני אוכל לקבלה גם במסגרת מכבי. (לא באופן פרטי)

מנהל פורום אורתופדיה - כללי