כאבים בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

11/11/2014 | 11:38 | מאת: מרים

שלום, אני בת 63, עד לפני שנה התאמנתי במכון כושר. בחודש יולי 2013, התחלתי לחוש כאבים בצוואר בצד שמאל. עם סיבוב הראש נשמעת חריקה. בסבוב הראש שמאלה אני חשה כאב, וגם בהורדת הראש. הכאב מושך עד הכתף. פניתי לאורטופד, לדבריו החוליות יושבות אחת על השניה ומכאן הכאב.הופניתי לפיזיותרפיה, אולם הם לא התרשמו, ולא נעשה דבר. הכאב מעצים עם הזמן. אני לא יכולה לסבול כאבים. מה עלי לעשות על מנת להקל את הכאב.

מציע לגשת לאורתופד להערכה מחדש של מצבך. לדעתי גם לא מיצית את הטיפול הפיזיותרפי. יש הרבה מה לעשות במצבך. ניתן לפנות לפיזיותרפיסט אחר. בינתיים - גשי לרופא המשפחה לקבלת טיפול נגד הכאבים.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי