דילמה!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

03/11/2014 | 11:51 | מאת: צליל

שלום, אני סובלת מזה כמה שנים מכאבים בידיים וברגליים לסירוגין..הכאבים הם לרוב בשרירים והם מגיעים בהפתעה בלי קשר למאמץ או מכה. נבדקתי ע"י אורתופד. עשיתי צילומי רנטגן גפיים עליונות תחתונות עמוד שדרה, מיפוי, e.m.g גפיים עליונות ותחתונות ואף ביקרתי אצל מומחה כף יד. הכל יצא תקין ובסדר וכרגע אני בדילמה באיזו עוד דרך ניתן לבדוק מה גורם לכאבים האלו? האם אני יכולה לבקש סוג של פיזיותרפיה כלשהי?

האם מדובר בהתכווצויות מכאיבות בשרירים? (קרמפס) אם כך ניתן לטפל בתוסף מזון המכיל מגנזיום. אם לא - מציע לגשת שוב לאורתופד עם כל תוצאות הבדיקות ולבצע הערכה מחדש.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי