כאבים לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

02/11/2014 | 22:48 | מאת: אלון

שלום רב, אני בן 39 ועברתי שבוע שעבר תאונת דרכים שרכב נכנס מאחורה ברכב שלי במהירות גבוה ומאז התאונה יש לי כאבי צוואר וגב חזקים. עשית היום צילום עמוד שידרה צווארי וזה מה שנרשם : מבנה גרמי תקין. יישור הלורדוזיס הטבעי. היצרות המרווח בין חוליתי C5-C6 זיזים קדמיים. רציתי לדעת אם יש בעיה וכיצד ניתן לטפל בה. תודה

היצירות המרווח מעידה על נזק לדיסק הבין חולייתי. הזק יכול להיות שחיקתי , הקשור לוותק . או קשור לתאונה. מציע לפנות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי