פציעה בכתפיים (ימין ושמאל), לא ניתן לדעת מה הבעיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

22/10/2014 | 21:09 | מאת: ששון שלומסקי

יש לי בעיה בכתף בתנועה חשש בGLENOID עשיתי רנטגן / US / MRI הכל יצא תקין אבל הבעיה שלי מחמירה מיום ליום... אין לי כאבים, רק בעיה של תנועה כשאני מרים את היד מעל הראש ולוקח אחורה. אני מרגיש כאילו השרירים שלי מחליקים אחד על שני ויש מין קליק כזה לא כואב אבל מרגישים שזה לא יציב... זה קרה עקב אימון שעשיתי : הגדלתי את המשקל מהר מידי ו הרבה , לא עשיתי חימום לכתפיים לפני או אחריי האימון

מציע לגשת לאורתופד לצורך הערכה מחדש של המצב . ובינתיים - טיפול ב PT .

מנהל פורום אורתופדיה - כללי