כאב בשריר הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

13/10/2014 | 09:48 | מאת: אמי

שלום, לפני כיומיים נפלתי מהאופניים (ישבתי מאחור) וקיבלתי מכה בצד הפנימי של הירך ממושב האופניים (כולל משקל הרוכב) לאחר כמה דקות הצלחתי לצלוע לאט מאוד שכן השריר כאב במיוחד בהפעלתו כעת יש כאב מינורי בהליכה רגילה ומוגבר יותר בעליה/ירידה. האם כדאי לנוח עד שהכאב יעבור או שאפשר לחזור לפעילות ספורטיבית (ריצה, רכיבה) ללא חשש למרות שקיים כאב? תודה, אמי.

מציע לנוח מספר ימים. לנסות לחזור בהמשך לפעילות באופן הדרגתי. אם לא מסתדר - לפנות לרופא.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי