כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

03/06/2014 | 17:38 | מאת: אפי

חג שמח דר אני סובל משריפה וכאב ב2 האגודלים ההיתי אצל כריוג כף היד הוא הפנה אותי לסיטי ופיזותרפיה שלא הועילה וקבלתי כדורים נוגדי דלקת ולא היתה אבחנה בסיטי הרופא ממרפאת כאב הפנה אותי לבדיקה על קולית בבסיס האגודל שמאל וימין ולהלן הממצאים בפרק 1 MCP הודגמה כמות בנובנית של נוזלים בפתיחה דופלר מבע היםרמיה אגודל שמאל הודגמה אוסטיאופיטים עד 0.3 ונוזל בנובני תוך פרקי הודגמה בצקת מסביב בפתיחה דופלר מבע היםרמיה מה כבודו מציע לי אני סובל מכאבים ושריפה ומגביל אותי בעבודה

חלפי ה US יש ממצא דלקתי ,קרוב לודאי עקב שינויים נווניים שחיקתיים. מציע לפנות שוב לאורתופד או לכירורג כף היד שלך.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי