תחושת הירדמות באזור הירך והאגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

31/05/2014 | 23:10 | מאת: שקד

שלום רב, בחודש האחרון יש אזור האגן והרך בצד שמאל שלי נרדמים באופן קבוע כאשר אני שוכבת או יושבת בנטייה לצד שמאל. הדבר שונה באופן חריג מצד ימין של הגוף. מה זה יכול להיות? אציין שרגל שמאל שלי עברה לאחרונה שתי פגיעות קטנות שלא נבדקו או טופלו בצורה מיוחדת. הראשונה לפני כשלושה חודשים התעקם לי הקרסול כשירדתי ממדרכה, הרגל התנפחה וכאבה תקופה ארוכה וגם עכשיו לפעמים היא עוד כואבת בתנועות מסויימות. השניה לפני כשבועיים נפלתי על הברך במדרכה ומאז היא עדיין קצת כואבת גם כן בתנוחות מסויימות. (אני תמיד סובלת מבעיות ברכיים וגם הקרסול עוד לפני זה חלש יותר מרגל ימין ואני לא יכולה למשל לעמוד על רגל שמאל) עוד אציין כי הינני בעלת עודף משקל רב. תודה

יתכנו מספר הפרעות היכולות להיות הגורם לסבלך. מציע לפנות לאורתופד ולברר את מצבך.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי