טיפולים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

30/05/2014 | 06:30 | מאת: טלי

שלום ד"ר . עברתי תאונת דרכים וקיבלתי מכת שוט . מאז אני סובלת מבעיות בעמוד שדרה צוארי . רציתי לשאול את דעתך והמלצתך לגבי טיפולים פיזיותרפים מול טיפולים ברפואה משלימה . כיצד ניתן לדעת רפואית איזה סוג טיפולים עוזר . האם ניתן להוכיח רפואית שהטיפולים הפיזיותרפיים שהם במסגרת רפואה קונבציונלית או טיפולים ברפואה משלימה עזרו . האם לדעתך הקביעה האם הטיפולים עזרו מתבססים רק על דברי המטופל בלבד או שניתן להוכיח זאת גם רפואית . אני מתלבטת האם לעבור גם טיפולים ברפואה משלימה ודעתך בנושא תעזור לי מאוד . תודה

שיפור לאחר טיפול ב PT ניתן להעריך גם סובייקטיבית וגם בכלים אובייקטיבים. טיפול ברפואה משלימה יכול גם לעזור.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי