שבר באגן שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

28/05/2014 | 20:35 | מאת: דניאל

אמי בת ה 80 נפגעה ביום חמישי האחרון ע"י אוטובוס ומצבה קשה. בבדיקת מיפוי עצמות שנערכה היום נמצא שקיים שבר בצד השמאלי של האגן, נקבע לה ביקור לפני קבלת תוצאה זו לפרופ' דקל. שאלתי היא : האם אפשר להמתין עד יום שני הבא? והשאלה הכי חשובה , האם אנו עלולים לגרום לנזק בזה שאנחנו לוקחים אותה במאמץ גדול לשירותים ומניידים אותה לרופא? כמו כן מה עושים במצב זה? האם נדרש ניתוח?

אם מצבה קשה - אני מבין שהיא מאושפזת . מציע לבקש שאנשי המחלקה בה היא מאושפזת יקראו לאורתופד ליעוץ דחוף. אם אינה מאושפזת - מציע לפנות מהר ככל האפשר לשירות אורתופדי בקופ"ח או במיון.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי