נימול בידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

27/05/2014 | 19:59 | מאת: אריק

שלום רב ביצעתי בדיקת emg לאחר תחושות נימול בידיים. הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתך על תוצאות הבדיקה. exam findings: PROLONGED DISTAL LATENCY OF MEDIANUS BILATERALY,NORMAL NC V AND F-WAVES,NORMAL DISTAL LATENCY OF ULNARIS,NORMAL NC V AND F-WAVES conclusion: BILATERAL MODERATE CARPAL TUNNEL SYNDROME,RT>LT אשמח לחוות דעתך תודה מקרב לב

תוצאות הבדיקה אומרות שיש לך תסמונת תעלת שרש כף יד . מציע לפנות לאורתופד או מנתח כף יד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי