שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

24/05/2014 | 10:46 | מאת: עופר

שבת שלום ד''ר, לפני כשבועיים קיבלתי מכה ביד עקב נפילה הכאב עבר תוך 3-4 ימים לחלוטין אך לפני 5 ימים חזר ,כואב לי בעיקר בשורש כף היד ואני לא יכול לעשות עם היד שום דבר, הייתי אצל הרופא המשפחתי והוא שלח אותי לעשות צילום רנטגן ואמר לי ללכת לאורטופד אך הוא מקבל רק בעוד שבוע העלתי את התמונה של הרנטגן לאינטרנט אם תוכל לראות ולהגיד לי מה דעתך על התצלום אשמח מאוד. תודה עופר. הצילום: http://srv2.jpg.co.il/8/53804c496e700.jpg

לא הצלחתי לראות את הצילום לפי הקישורית. תוכל לקבל תשובת רנטגנולוג שעובר על הצילומים ששולח רופא המשפחה. דרך קופת חולים.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי