בעיות בכתף!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

19/05/2014 | 08:15 | מאת: צביקה

שלום לכם! בשנת 2011 נפגעתי בתאונת עבודה בכתף ומאז עברתי 2 ארטוסקופיות וניתוח בעצב האולי נרי.בניתוח השני נאמר לי שאם אני לא יחליף כתף או חלק ממנו אז הדבר יהפך לבלתי הפיך. בינתיים לא רוצים לנתח אותי ואני סובל מכאבים עצומים, יש לי סימני צביטה והגבלה בהרמה והרחקה מעל גובה הכתף. הייתי אצל המון אורתופדים ואף אחד לא עזר לי. כרגע נקבה לי כי יש לי נזק סחוסי משמעותי בהומרוס, בתקווה שתוכלו לעזור לי. ותודה לכם מראש צביקה. א,

חוות דעת שניה בקשר לניתוח באבחנה של בעיה אורתופדית סבוכה ניתן לקבל במפגש קליני פנים אל פנים עם אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי