שינוים ניוון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

14/05/2014 | 12:08 | מאת: שאול.ב

בעבר היה לי פריצה דיסק בגב מטוני .היו רופים שימליצו על ניתוח ,פרופסור מירובסקי לא אמליץ על ניתוח .כיום יש לי ניוון דיסקלים במספר גבהים קשים בmri שינוים קשים עם התעבות פלבוס בכול המרווחים אני בין 59 אני מטופל במרפאת כאב ,מקבל אוקסיקונטין קבוע בחיי יום יום מאוד קשה לי לתפקד .אני לא יכול מבלי להשתמש בטיפול אני לא יודע מה לעשות כי אין טיפול כירורגי ולחיות כך יש לי בעיה בתפקוד .כי הכאב לא מאפשר לתפקד .הרגלים נרדמות ,כפות הרגלים מאוד כואבות .כאבי גב חזקים.גם תוצאה emg / פגיעה . קשה לי מאוד לעמוד ממושך ולשבת ממושך ,קשה לי להרים מעל 5 ק"ג תפס על סולם ,להרים ידיים .מעל .2 דקות שאלה מה אני יכול לעשות בכדי לשפר את מצבי .

טיפולים אפשריים , לפי תיאור מצבך- מרפאת כאב . רפואה משלימה. שקילת אופציה ניתוחית עם אורתופד העוסק בניתוחי עמוד שדרה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי