כדורסלן בבעיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

10/05/2014 | 12:47 | מאת: מיכאל

היי הנני כדורסלן בן 26, לאחרונה חזרתי לאחר פציעה ארוכה(שנה בצד) בברך שמאל שני ניתוחים בשל בעיה בITB והחלו כל מיני תופעות דווקא בצד ימין של הגוף...תחילה כאבים מאוד חזקים בצד המדיאלי האחורי של הברך, עשיתי MRI לברך ולא היה שום דבר,הרופא טען שמדובר במתיחה של ההמסטרינג כאב שעדיין לא ממש עבר אך לאחרונה החלו להתפתח שני מוקדים שונים ומלחיצים...האחת החלה בזרמים בכף הרגל ימין בצד החיצוני ושבוע לאחר מכן החלו זרמים בכף היד ימין כולל זרמים בזרת. לאחר כמה ימים החלו גם זרמים ביד שמאל בזרת שמאל. (חשוב להדגיש שאני ישן עם הידיים מתחת לראש בשינה) מלחיץ אותי שיש גם כאבים ומין חולשה וזרמים בכף רגל ימין וגם זרמים ונימול בזרת של שני הידיים. עשיתי EMG והמצב העיצבי תקין לחלוטין. מה אני יכול לעשות?(חשוב להדגיש שהכאב בכף רגל החמיר ככל שהמשכתי להתאמן, עכשיו נגמרה העונה וישנה הקלה בכאבים אך הזרמים ממשיכים) עשיתי מס' טיפולי פיזיוטרפיה שלא תרמו במיוחד.

מציע לפנות לאורתופד. דרושה הערכה מחדש של מצבך , כולל בדיקה של מקורות אחרים לכאב מאלה שהוערכו עד עתה. למשל - בעיית גב, בעיית כף רגל. בעיה עצבית.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי