בורסיטיס בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

04/01/2014 | 16:50 | מאת: ניצה

שלום. אני בת 67, סובלת מבורסיטיס בכתף ימין. הזריקו לי 3 פעמים סטרוידים וזה לא עזר. אני עושה דיקור , זה לא עוזר, אני הולכת במים ועושה תנועות עם הכתף במים, נראה לי שזה מחריף את הכאבים, בעיקר בלילה. כול היד כואבת, אני לא יכולה להשתמש בה, קשה לי להרים אותה. מה ניתן לעשות? אבקש עזרה.

צריך להעריך מחדש את מצבך. לצורך כך מציע לפנות לאורתופד אשר ישוחח איתך , יבדוק אותך, יעיין בבדיקות דימות אם נעשו, ישקול ביצוע בדיקות דימות נוספות . יגיע לאבחנה ויחליט על טיפול במידת הצורך. ליצירת קשר טיפולי וקביעת תור נא ללחוץ על הקישורית שבסמוך לתמונתי למעלה ולטלפן.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי