פריקת ACJ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

11/04/2011 | 22:14 | מאת: ליאור

לפני כשבוע וחצי נפלתי בעת רכיבה על אופניים. נבדקתי בחדר מיון נמצא כי אני סובל מפריקה של ACJ, שוחררתי על טיפול של משככי כאבים, קיבוע לזרוע ומעקב מרפאה אורטופדית של קופת החולים. נבדקתי שנית ע"י אורטופד קופת חולים ולדבריו אין מה לעשות הכאב יחלוף לאחר שבוע שבועיים והבליטה בכתף זה משהו שאני אצטרך לחיות איתו? ברוצני לציין שהרופא במיון הזכיר טיפול של פיזיוטרפיה מה שהרופא השני שלל. היום לאחר כשבוע וחצי עדיין סובל מכאבים והגבלה קלה בתנועה, נאמר לי שהכאב יחלוף לאחר שבוע/שבועיים והחלמה מלאה חודש. האם לחזור לרופא או להמתין? האם אכן יש צורך בפיזיוטרפיה? תודה מראש, אשמח לתגובתך

הגישה הטיפולית לפריקה כזו משתנה לפי דרגת הפריקה וחומרתה , ולפי הדרישות של הפצוע מגופו (ספורטאי על או חובב פעילות גופנית או ספורטאי כורסה) פזיותרפיה יכולה להועיל בכל מקרה . אם יש לך ספיקות פנה לאורתופד העוסק ברפואת ספורט,

מנהל פורום אורתופדיה - כללי