עזרה בממצאי מיפוי וCT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

11/04/2011 | 17:43 | מאת: גיל

הודגמה קליטה מעט מוגברת באספקט הלטרלי בקצה הדיסטלי של הפמור משמאל, היכולה להתאים לשבר מאמץ בדרגה 1 בנוסף הודגמו קליטות מוגברות בחלקו העליון-אחורי של הטלוס משמאל המתאימה לעצם טריגונום ובאזור הלקלנאו נביקולרי באותו צד - שינויימאמץ יתר כמו כן לציין שינויי SHIN SPLINTS לאורך הטיביות. אבחנות:ABNORMAL RESULTS OF RADIOISOTOPE SCAN OF BONES, NONSPECIFIC בבדיקת סיטי לפני כן נמצאה הבדיקה תקינה למעט חוסר התפתחות זיזים צדדיים של L1.....

יש לך 2 בעיות הנובעות ממאמץ יתר. שברי מאמץ בעצם הירך בסמוך לברך ושין ספלינטס - מצב דלקתי בשוקיים. מציע שתפנה לאורתופד.

12/04/2011 | 21:09 | מאת: גיל

תודה רבה. אך האם זה הגיוני שאיני עושה שום ספורט או משהו עם מאמץ מלבד כשאני הולך ממקום למקום

מנהל פורום אורתופדיה - כללי