דריכה על קיפוד ים באילת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

23/06/2017 | 14:06 | מאת: מורן

שלום רב, לפני כשבועיים דרכתי על קיפוד ים בשתי הרגליים. כשבוע לאחר מכן אחת הרגליים התנפחה ונתנו לי אנטיביוטיקה אמוקסיקלב 875 מג לזיהום. בהמשך, פגשתי רופא כירורג שרצה לכרות חלקי עור יחד עם הקוצים ואני סרבתי לפעולה זו. הבנתי כי הקוצים אמורים להתמוסס אך לצערי ולמרות שניסיתי הכל (השריית הרגליים במים וחומץ, סודה לשתיה משחה שחורה איכטמול) הקוצים לא יצאו ו/או התמוססו ואי אפשר לדרוך על הרגל. אני חסרת אונים נוכח המצב.. אשמח לשמוע עמדתך בנידון בתודה מראש מורן

מציע לבצע US , ולבדוק אם באמת ישנם גופים זרים , ואז להתייעץ עם אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי