נוקשות אצבע בעקבות שבר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

09/06/2017 | 11:14 | מאת: קובי

שלום, שברתי את הקמיצה לפני 16 ימים. השבר הוא בגליל האמצעי , ללא תזוזה. האצבע קובעה לזרת בתחבושת. כיוון שהיו כאבים גם בתזוזות קלות, אני הוספתי לאחר מכן מקל של ארטיק לקיבוע. אתמול ביצעתי תצלום רנטגן נוסף. כאשר הורדתי את התחבושת לצורך הצילום, הרגשתי שהאצבע מאוד נוקשה. אני לא יכול לסגור אותה. מה עלי לעשות על מנת לתרום לשיקום האצבע? האם כדאי להוריד את המקל, למרות הכאב , כדי שבכל זאת אוכל להזיז את האצבע? אני מנגן כ-20 שנה ואני חושש מההשלכות של הפציעה, אודה לתגובתך, בברכה

להוריד את המקל, לקבע אצבע לאצבע ולגשת לביקורת אצל אורתופד לאחר 3 שבועות מהפציעה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי