התאחות צלעות לאחר נפילה ממיטה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

16/03/2017 | 06:11 | מאת: יפית

לפני 3 שבועות נפלתי ממיטת פילטיס עם שברים בצלעות4,5,6. לאחר מספר ימי מנוחה חזרתי לצעידות אך חזרו לי כאבים מאד חזקים. נחתי שבוע נוסף וכעת אני 3 שבועות אחרי הנפילה ויש לי כאבים מאד חזקים. שאלתי האם בעקבות שיבה להליכות מוקדם מדי או סדרת התעטשויות יש סיכוי שהצלעות לא מתאחות כראוי למקומן? האם חזיה שלחצה על המקום הרגיש עלולה להזיק? ומה עושים במקרה שהצלעות מתאחות לא למקומן? אני מאד דואגת ומציינת שיש לי סף כאב מאד גבוה.אנא תשובתך.

לא לדאוג יותר מדי. פשוט להבין שהתהליך לוקח כ 6 שבועות , הכאב יפחת בהדרגה, ואם "תתפרעי" יכאב יותר. חזיות לא מזיקות לריפוי. ואם יש ריפוי עם תזוזה אין לכך כל חשיבות בדרך כלל.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי