שברי מאמץ בקרב ספורטאים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

22/01/2017 | 10:01 | מאת: פריגו ילדי שער הנגב כיתה ט'

אנחנו תלמידי כיתה ט' בשער הנגב בעוטף עזה ואנו משתתפים בתחרות הנקראת "פריגו". במהלך הפרוייקט התבקשנו להעלות בעיה שמעסיקה אותנו, בחרנו לעסוק בשברי מאמץ. נשמח לשמוע על פתרונות קיימים ועל רעיונות לדרכי מניעה ודרכי טיפול בשברי מאמץ. תודה רבה מראש.

אשמח לעזור. דברו איתי. דרכי תקשורת באתר.

25/01/2017 | 11:59 | מאת: פריגו ילדי שער הנגב כיתה ט'

רצינו לחקור על טיפול בשבר קיים (פרט למנוחה) מאחר ואנו עוסקים בספורט במהלך היומיום ואנחנו מבינים כי למנוחה והפסקת האימונים יש השלכות רבות בעבור הספורטאים, ולכן אנו מחפשים פיתרון שיעזור להם לחזור במהרה לעסוק בספורט. נשמח שתספר לנו על חומרים שעוזרים לאחות שבר, על רעיונות לדרכי טיפול וכל דבר נוסף העולה בדעתך ומתאים עבורנו. תודה רבה!

דברו איתי.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי