תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/05/2011 | 16:33 | מאת: אורלי

שלום רב, שמי אורלי ואני בת 26 וחצי, לאחרונה עשיתי בדיקות כלליות הכוללות בדיקות שתן ברצוני לדעת את משמעות התשובה: Album./Creat.Ratio בבדיקה יצא הערך 52.51 האם הערך תקין ? אני בחורה בריאהבדר"כ ללא מחלות רקע אשמח לתשובה

מה הסיבה שנלקחה הבדיקה ? זו לא בדיקה שלוקחים לאדם בריא צעיר הבדיקה לכאורה אינה תקינה יש לחזור לרופא ולשקול לחזור על הבדיקה , אם יהיה לא תקין לשקול בדיקת איסוף שתן בהצלחה

06/06/2011 | 22:13 | מאת: אורלי

שלום רב, בהתחלה היתה הסיבה כתוצאה מעייפות וחולשה, ויש לי רקע משפחתי עשיר למחלות לב וסכרת, לאחר מכן נעשת בדיקה של איסוף שתן של 24 שעות והתוצאות שהתקבלו הן: Microalbumin,U mg/L 13 Protein quant.(U) mg/24h 261.8 האם הערך תקין?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית