חיובי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/06/2011 | 07:50 | מאת: יעל

בת 60. המוגלובין 14. פריטין 30. לפני שנה קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה תקינים. כעת דם סמוי חיובי בדגימה אחצ (ב"מכבי"). מה דעתך?

מצד אחד הבדיקות התקינות אמורות להקנות שקט לשנים הבאות מאידך הבידקה חיובית כעת לשאול על נוכחות טחורים שיכולה לעשות את בדיקת הצואה חיובי כוזב ובכל מקרה, הייתי הולך לחומרה מבקש מהרופא משפחה להפנות לרופא גסטרו ולשמוע גם את דעתו שווה לראות כמה היה פריטין קודם, האם ישנה מגמת ירידה ההמוגלובין התקין - יש בו מכדי להרגיע לברר בנחת בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס רופא משפחה מומחה www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית