התכווצויות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

27/09/2011 | 07:32 | מאת: יעקב

בוקר טוב, היום בלילה קרו לי מספר דברים שרציתי לברר לגביהם. בהתחלה התכווצו לי (הרגשתי כאב דוקר וחד וחוסר יכולת להזיז) ארבע אצבעות בכף הרגל השמאלית (חוץ מהבוהן) כאשר התופעה נעלמה כעבור כ-2 דקות. אח"כ במהלך הלילה זה קרה שוב ברגל הימנית ובהמשך תחושה דומה גם בחזה מתחת לצלע הימנית, קרוב לתחתית הצלע כאשר כאן הכאב נמשך מעט יותר, הלך ושב מספר פעמים למספר שניות במשך כ-10 דקות. לקראת הבוקר שוב היתה לי התכווצות, אך הפעם בירך הימנית שאף היא נמשכה כדקה. התכווצות אחת ברגל קוראית לי אחת לתקופה אך לא היה לי עדיין לילה שבו זה קרה לי במספר איברים ובטח שלא מתחת לצלע. מה יכולה להיות התופעה והאם מדאיגה ? האם יש קשר שבכל הלילה שהיתי עם מאוורר תקרה דולק ? האם יש קש לכך שאני מצונן כבר כמעט שבוע ? תודה

יכול להיות שזה קשור לכאבי שרירים של הצטננות בייחד עם זאת הייתי בדוק בבדיקות דם ויטמין בי 12 מגנזיום קלציום אלקטרוליטים בדלוטת תריס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית