גרנולה , סובין וסודה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/09/2011 | 15:27 | מאת: לי

אני מנותחת קיבה משנת 98. זה אומר פתיחת בטן בשיטה הישנה ולא לפרסקופיה. מאז עברתי 3 לידות. לאחרונה העליתי מאוד במשקל.מנסה לחזור לדיאטה בעזרת סובין כמו לפני הניתוח. האם מותר לאכול סובין עם יוגורט? האם סיבי הסובין לא יוצרים חסימה? מה לגבי גרנולות?? כנ"ל לגבי משקה סודה???? אשמח לתשובה מהירה

הם מותרים לאוכולוסיה הכללית לגבי המקרה שלך כדאי לברר מול הכירורגים שניתחו אותם על הסוג המדוייק של הניתוח שעברת ומה הנחיותיםה לגבי אכילת סיבים לאחר ניתוח מסוג זה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית