הצטננות שלא עוברת מזה שבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

10/10/2013 | 08:59 | מאת: ענת

שלום. מזה שבועיים אני סובלת מהצטננות ללא חום. נזלת בלתי נפסקת שיעול שהיה עם ליחה ירוקה וכעת יבש ברובו. התקפי שיעול שנמשכים קרוב לחצי שעה בלתי נשלטים עד כדי כמעט חנק. הומלץ על טיפול תומך ב סימפוקל נגד השיעול דקסמול קולד וטיפות אף. עד עכשיו (שבועיים) לא רק שאין שיפור המצב מחמיר. נעשה צילום ריאות משטח גרון וצילום מערות האף. כל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין. האם יש פתרון אחר שיסיים את ההצטננות?

10/10/2013 | 09:26 | מאת: רותם

תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה אמנם אתר מחלות עור אך גם עוסק בבעיות וירליות ( מחלת הנשיקה ) לבעלי היה שיעול קשה שטופל בתכשיר צמחי שהעלים אותו. ממליצה בחום

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית