חולשה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

04/10/2013 | 10:25 | מאת: יגאל

שלום הבוקר קמתי די רגיל, היתה לי יציאה כהרגלי בכל בוקר ולאחר כחצי שעה הרגשתי עייפות מעטה. אכלתי 2-3 בורקסים קטנים עם גבינה ולאחר מספר דקות נרדמתי על הספה למשך 10-15 דקות. כשהתעוררתי (זו לא היתה שינה עמוקה כלל) הרגשתי עייפות רבה, חסר אנרגיה ועינים עייפות. מאחר והייתי חייב לצאת לסידורים קמתי ויצאתי אך הרגשתי היתה חסר אנרגיה לחלוטין וכאילו אני עומד להתעלף (לא בדיוק אך זהו הביטוי הכי קרוב שמצאתי). בו בזמן החלו לי שיעולים שגרמו לליחה שקופה ומעט צמיגה לעלות לגרון כשבחלקה פלטתי אותה החוצה, השיעולים היו חזקים וגרמו גם לעיני להתחיל ולדמוע. בנוסף היתה לי הרגשה של רצון ליציאה שוב, כאשר השיעול התמעט. בחזרתי הביתה הלכתי לשירותים והיתה לי יציאה (לא רבה) כאשר תחושת העייפות פחתה מעט אך עדיין קיימת. בנוסף במהלך האירועים האלה היתה לי הרגשה כאילו של חולשת לב או משהו דומה שקשה לי לתאר (יש לי את זה מידי פעם בפעם) גילי 45, בדיקת קרדיולוג ובדיקות נלוות לפני שנה+ בשל ריבוי פלפיטציות לא מצא דבר פרט לכושר לקוי ויצאתי עם המלצה לקחת קרדילוק אחת ליום (טיפול שמעולם לא התחלתי מאז ואינני לוקח את הכדור כלל). ממה יכולות לנבוע התופעות שחשתי בהן היום בבוקר ? למי עלי לפנות, אם בכלל, ומה לבקש ? אני נוטל מספר שנים סרנדה בבוקר אך אני לא לוקח את הכדור בימי שישי ושבת - האם ישנו איזה קשר ? תודה רבה

04/10/2013 | 10:50 | מאת: יגאל

בתגובה ל: חולשה - יגאל ================================================ במהלך הבוקר היו לי פעמיים (בהפרש של כשעה) דקירות בצד שמאל של הגב בגובה של בערך 4-5 אצבעות מעל גובה הטבור האם יש קשר או סתם נסיבתי ?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית