שטפי דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

03/10/2013 | 23:06 | מאת: רונן

היי, אני בן 60 ועוסק רבות בפעילות גופנית מאומצת, בעת\לאחר\בסביבות צלילת מיכלים לעומק 30 מ', הופיעו מעל רגלי שני שטםי דם כהים מאוד ונרחבים (צורת עיגול דיי מדויקת). הסימנים נראים כה כהים כך שלא ייתכן שנחבלתי בצורה חזקה דיה על מנת ליצור כאלה שטפי דם. האם ייתכן שמדובר במכה קלה שבעקבות הצלילה החמירה את שטפי הדם? האם ייתכן שזה אינו מקרי הופעתם הסמטרית בשתי הרגלים (מעט מעל אחורי הברך)

03/10/2013 | 23:07 | מאת: רונן

התכוונתי כי לא ייתכן שנחבלתי בצורה כה חזקה מבלי להרגיש\ לשים לב.

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית