תחושת קור בראש ובמצח

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

30/09/2013 | 22:17 | מאת: נדיה

שלום, בשבועות האחרונים אני מרגישה מעין תחושת קור בחלק העליון של הראש, שבמהלך היום מתפשטת גם לאזור המצח והאף, ונעשית חזקה לעת לילה. התחושה מוזרה. כאילו שפכתי על הראש מים קרים או כאילו מרחתי את האזורים הנ"ל באיזו משחת מנטה... אשמח לדעת ממה זה יכול לנבוע ומה כדאי לבדוק.

חשיפה לרוח, תנוחת שינה לא נוחה , שרירי תפוס לקחת מרפי שרירים לחמם המקום , משחת בנגיי מחממת ולבחון דינמיקה יעבור - מעולה לא יעבור - להבדק לעוד עדכונים רפואים, מוזמנים לעמוד הפייסבוק של ד"ר מיכאל ויינפאס

03/10/2013 | 09:45 | מאת: נטע

ד"ר ויינפאס שלום, רציתי להעיר לגבי משחת בנגיי שהמלצת עליה, נראה שנכון לעכשיו אין להשיג אותה בארץ. אני ניסיתי להשיג אותה במספר בתי מרקחת, כולל להזמין דרך האינטרנט ובכולם נאמר לי שהיא חסרה.

03/10/2013 | 15:20 | מאת: נדיה

תודה על התשובה. שתי שאלות בעקבותיה: (1) מה זה "מרפי שרירים" שהמלצת לקחת? (2) לגבי שריר תפוס - אכן גם נתפס לי הגב התחתון, אולי באותה תקופה (לא זוכרת אם תחושת הקור בראש התחילה לפני כן). האם יכול להיות קשר בין השריר בגב התחתון לתחושת הקור בראש?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית