פצעים בפה בילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

30/09/2013 | 18:44 | מאת: מירב

שלום רב, בני היום בן שנתיים ושמונה , החל מגיל שנה כל מספר חודשים - כ 5עד 6 חודשים , מופיעים פצעונים בחלל הפה , על הלשון , בלוע , וגם על השפתיים. אתמול שוב הבחנתי בשתי נקודות אדומות על הלשון ובשפה העליונה ועכשיו ראיתי גם נקודות אדומות בחייך העליון בסוף .. ב3 המקרים הראשונים לווה חום שנמשך כיומיים והפצעים היו כשבוע , הילד לא אכל כלום! הרופאה חשדה שזה הרפס אך לא נבדק מעבר, היא נתנה סירופ זובירקס כדי להקל , באחת הפעמים הגענו למוקד ושם אמרו להפסיק את הזובירקס ופשוט לחכות . מה זה יכול להיות ? הפעם אין חום (בנתיים) אך עושה רושם שהפצעים מתפשטים בפה והוא מתלונן ששורף לו ומזיל רוק.. תודה מירב

הכי סביר שזו ויראלי אם לא יעעבור לבקש הפניה לרופא פה ולסת לבדיקה יסודית בעניין לעוד עדכונים רפואים, מוזמנים לעמוד הפייסבוק של ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית