גוש קטן פנימי ברגל מתחת לעור.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/09/2013 | 20:06 | מאת: אסתי

שלום,לפני שבועיים מישהו בעט בי ברגל,וזה גרם לי לשטפי דם ברגל,ולאחר שהם נעלמו,שמתי לב שאני נוגעת בנקודה מסויימת ברגל,באותו מקום שבעטו בי(אם זה קשור)כואב לי למרות שאין לי כבר סימנים כחולים ואני מרגישה כמו גוש קטן מתחת לעור,הוא קצת בולט ברגל. האם זה קשור לבעיטה?האם אני צריכה להתחיל לדאוג??ומה עושים??

לא נשמע מדאיג ייתכן וזה מעין שטף דם אבל אפשר לגשת לאורטופד/רופא אחר לבדיקה לעוד עדכונים רפואים, מוזמנים לעמוד הפייסבוק של ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית