נפיחות באיזור הבטן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/09/2013 | 10:21 | מאת: שלי

שלום, לבת שלי בת 23 ישנה נפיחות לסירוגין בבטן העליונה מעל הפופיק, זה קורה לעיתים קרובות וזה באופן בולט מאוד. הנפיחות ניכרת, אגב מדובר בבחורה רזה, גובה 1.78 ומשקל 53, אשמח להסבר.

התיאור יכול להתאים להרניה באזור מצב בו יש חולשה שרירית ממנה בולטות רקמות רכות שתחתיהן אפשר בבדיקה גופנית של רופא לבחון אם אכן יש הרניה רופא משפחה או רופא כירורג לעוד עדכונים רפואים, מוזמנים לעמוד הפייסבוק של ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית