סימנים מוזרים בגב

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

27/09/2013 | 09:11 | מאת: דבי

שלום. שמתי לב למשהו שקצת מציק לי אצל בעלי לאחרונה. כל פעם שהוא הולך עם הילדים לגינה ונשען בספסל יש לו את הסימנים של הספסל בגב בצורה של שטפי דם... וזה נשאר ככה כמה ימים. לא יודעת אם זה קורה בעוד מצבים אבל בעיקר בזמן הזה. והוא אדם בריא. במשפחה לאבא שלו יש סיפור של יל"ד ובשנים הארונות גם לוקח מדללי דם ובעיה של קרישיות האם זה קשור? ומה עליו לעשות? תודה.

אפשר לעשות בדיקות של קרשיתיות אולי זה קשור לשבירות כלי דם לבקש בדיקות קרישה וספירת דם אצל הרופא בהצלחה, לעוד עדכונים רפואים, מוזמנים לעמוד הפייסבוק של ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית