שאלה נא עזרתך

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

25/09/2013 | 13:53 | מאת: דנה

שלום רב ביום האחרון למחזור התחילו אצלי כאבי גרון לקחתי דקסמול להקלה סימפטומטית של הצטננות וגודש באף המלווים בחום וכאבים והערב לקחתי קולדקס האם זה מתנגש?? והאם זה מפריע לגוף כי הייתי במחזור?? לאחר מכן היו לי דקירות בבטן מקווה שתעזור לי .. תודה

הכדורים כמעט זהים, אך מותר ליטול מספר כדורים כאלו ביום כך שאין סכנה בכך שנטלת גם וגם , ואין בעיה עם המחזור וכדורים אלו רפואה שלמה לעוד עדכונים רפואים, מוזמנים לעמוד הפייסבוק של ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית