הופעת סימנים אדומים בגוף - תינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

25/09/2013 | 13:29 | מאת: רז

שלום דוקטור וחג שמח, לבתי בת ה-4 חודשים הופיעו הבוקר 3 נקודות אדומות ברגל ונקודה במצח. לאחר כחצי שעה נופו לה עוד 2 נקודת ברגל ועוד שניים במצח, עד כה מופיעות לה בגוך כ-12 נקודות אדומות אשר נמצאות ברגליים, במצח וביד. מה זה יכול להיות? האם יש צורך לקחת אותה לבי"ח?

כאמור מאוד קשה לי מפה לדעת במה מדובר מה מצבה הקליני ? חום אפטית ? תאבון ? ערנית ? אלו נתנוים חיוניים אם מתנהגת כרגיל וכו אולי יכול למצוא רופא ילדים זמין במקוד של הקופה אם זה במסגרת חום וכו - אז כדא לבדוק בהקדם מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית