טיפול טבעי - דלקת בדרכי השתן וחיידק E-COLI

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

24/09/2013 | 22:44 | מאת: dana

יש לי לחץ דם גבוה. הערכים המקסימליים הם 150/100 . אני בת 37 . רזה. לא מעשנת. עברתי אולטרהסאונד בטן עליונה ותחתונה שבמהלכה גילו שיש לי הרחבה של מערכת מאספת בכליה שמאלית , דופלקס עורכי הכליה שהיה תקין. בבדיקת תרבית התגלה חיידק E-COLI ויש לי גם מיומה וציסטה.בדיקות דם תקינים. יש קצת ערכים גבוהים ב-סוכר - 104 ,rbc=5.44, rdw=16.1, mono.abc=1.08 1) האם יש טיפול טבעי להורדת לחץ דם? אני אוכלת שום כי הבנתי שזה עוזר להורדת לחץ דם. וגם לא שותה קפה ולא מוסיפה מלח לשום מאכל שאני אוכלת(כמובן שבאופן טבעי מהטבע בכל זאת אני צורכת מלח). 2)מה כדאי לי לאכול עוד שיכול להפחית לחץ דם? 3)האם דיקור סיני או כל טיפול אחר באותו סגנון יכול להפחית לחץ דם? בבקשה תעזור לי כי אני ממש לא רוצה להתחיל לקחת תרופות כי ממה ששמעתי התרופות לאתמיד עוזרות ולפעמים לא מספיקה תרופה אחת אלא צריך לקחת כמה תרופות ביחד.

אפשר לעזור עי תזונה אנטידלקתית עניה במלח ועישרה באשלגן להעזר בצמחי מרפא יעודיים וכן בתוספי מזון במיוחד במגנזיום וכן פעילות גופנית מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס כתבי לי בפרטי אם רוצה יותר פרטים על תזונה וכו

25/09/2013 | 13:43 | מאת: dana

שלום, בהמשך לתשובתך לאן אפשר לכתוב לך כדי לקבל פרטים על התזונה להורדת לחץ דם? המון תודה וחג שמח :)

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית